Kantoor Finaut sluit aan bij Group Claeys Insurance Brokers

Beste klant,

Met trots kondigen we u aan dat per 1 januari 2024 Kantoor Finaut aansluit bij Group Claeys Insurance Brokers , opgericht door Yves Claeys, Frederik Vandendriessche en Michel De Clerck en met Joris Smeulders als CEO.

Group Claeys is een snelgroeiende familiale verzekeringsgroep met vestigingen in Brugge, Knokke, Veurne, Kortrijk, Oostduinkerke en nu ook in Oostende. Als 100% onafhankelijk makelaar met meer dan 25 jaar ervaring in risicoanalyse en verzekeringsplannen beschikt Group Claeys over een breed aanbod aan oplossingen op maat voor ondernemingen, vrije beroepen, zelfstandigen en particulieren.

Door samen te gaan met het team van Group Claeys zullen we een groep vormen met meer dan 50 gespecialiseerde medewerkers en 7 vestigingen. Zo zullen we in de consoliderende en steeds complexere verzekeringsmarkt sterker staan om te investeren in digitalisering, medewerkers en nog betere service aan onze klanten.

Na vele verdienstelijke jaren geeft zaakvoerder Fernand Finaut de fakkel door aan Maaike Bryon, Partner van Group Claeys Insurance Brokers. Maaike  is een jonge dynamische onderneemster met veel verzekeringservaring. Zij is zaakvoerster van Group Claeys-Bryon in Brugge en zal ook de leiding van het kantoor in Oostende op zich nemen.

Wij wensen Fernand van harte te danken voor zijn inzet en de mooie realisaties waarmee hij samen met zijn medewerkers van kantoor Finaut uw (een) huis van vertrouwen gemaakt heeft.

Beste klant, wij houden eraan om u te danken voor uw vertrouwen en loyauteit, zonder dewelke ons succesvol parcours niet mogelijk was geweest.

 

Met vriendelijke groeten,

Maaike Bryon                    Joris Smeulders